keluar lendir coklat

hi semua, awal kandungan 4w ada keluar lendir coklt tapi sikit je, leps tu stop, masuk 5w dia keluar lagi, dah pergi klinik dan dr dah bekalkan ubat kuat rahim. hari ni kandungan 5 minggu 5 hari still keluar lagi lendir coklat hari2 tapi sedikit sangat mcm secalit mcm tu. saya sesikit runsing memandangkan ni kandungan pertama. Dr ada cakap kalau keluar darah merah cepat2 pergi hospital. ada ke ibu2 yg mengalami mcm saya?

6 Balas

Hi sis, nak tanya still keluar spotting tak? Kandungan sis mcm mne?

2y ago

sekarang baby dah 14w alhamduilah semua ok. kalau sis ada spotting pergi klinik cepat2