Keluar lendir coklat hamil 5 bulan

Normal ke keluar lendir coklat waktu kandungan 5 bulan..sekrang ni saya mengalamai batuk teruk,dah ke klinik tp cuma dberi gula batu je sbb ubat batuk x sesuai untuj ibu hamil .saya batuk sepanjang hari dan dah 3 hari bi keluar lendir coklat .

2 Balas

Doctor ckp apa masa check ? Saya pn 5bln ade keluar lendir coklat pagi tdi . Tp kalau ptg ni mlm ada lagi baru saya pergi klinik . Hmm

2y ago

Oh yeke , berapa hari awk keluar lendir coklat tu ?maaf bertanya . Risau jgk. Tp ni mcm dh tak ada .

x normal sis.kene pi check up