Just asking

Hi semua Assalamualaikum.. Saya nk tumpang bertanya kepada yg berpengalaman.. sy skrg pregnant 27 weeks 4days.. 2minggu ni ada org buang anak kucing dpn rumah mntua sy.. Kecik lagi dlm 2 minggu mcm tu umur msa kena buang.. so Sy adpot la sbb mak dia xde.. sy siap belikan botol susu anda other laa keperluan untuk kitten ni... skrg ni kitten ni pula anggap sy mcm mak drg.. Klau org lain yg pegang botol susu drg mcm buat takde je.. tp Klau sy yg pegang KOnfom di kejar nya sy.. Soalan sy disini..Ada effect tak Klau sy selalu dgn kucing.. Sy cuma Susukan Bagi makan.. and sometimes kitten tu ikut tdur tghari dgn sy.. husband tlg cuci basuh kotoran drg ja.. sy takut ada effect dgn baby dlm perut sbb ada yg cakap mcm ty

2 Balas

Boleh je cuma kena make sure jaga kebersihan & jangan uruskan najis dia.