Nak luah perasaan

Kenapa eh belah mertua sy drg suka komplain cara saya besarkan anak ? drg ada bela satu cucu ni ( anak kepada anak perempuan drg) dan drg nk samakam cucu yg dia bela tu dgn anak sy? Sy stress sampai drop susu. Siap nk suruh minum air suam, letak anak umur 10 hari dalam buaian, komplain barang sy beli kat anak .

1 Balas

kalau boleh jgn hiraukan apa mertua ckp.. lg bagus kalau suami ada bg sokongan emosi dekat kita. lain org lain cara jagaan dan didikan.. asalkan x mudaratkan baby.. mcm sy sendiri pun mertua byk komplain.. suruh buat itu ini. tp sy hiraukan ja.. hehehe