Any Experience

Hi semua, anyone ada yg macam saya tak? Kena minum air gula 2 kali sebab berat badan dari awal bmi overweight ?. Tapi first result air gula cantik, 2nd air gula on 29w terus suspected GDM sebab result puasa 5.06 ?‍♀ .. Soalannya.. Adakah nnti bersalin kena serah diri awal? ? Nak tanya pengalaman buat ibu2 semua

1 Balas

Kena bersalin 2 minggu awal dari due date . Doc akn bg tarikh admit . Mcm sy tiga kli prnnt ad GDM .

4y ago

Terima kasih share experience dear. nervousnya. Moga allah permudahkan urusan sy. Moga turun la tanda sebelum kena serah diri 🙏😰.