susu botol

hi semua. anak saya nak masuk 3 bulan tapi tak nak hisap susu botol.. nak direct je. ada tak tips bagi anak hisap susu botol? dah seminggu saya bagi dia susu botol, masih tak nak juga.

6 Balas

Hi puan i punya baby pun macam ni . Tapi i berusaha try2 dari dia tolak guna lidah and dia rasa macam geli i try tiap hari memang susah juga dia nak accept i pun rasa macam nak nangis 😂 lama2 dia terima, nasib lah sampai dia ok terima juga 😅 sekarang dia df ok mnum dlm botol pun ok . U mesti bagi dia hisap tiap2 kali , i guna botol philip avent tu .

1y ago

yeke puan.. saya nak try tukar botol lagi.. sebab skrg saya pakai tommee tippee tu, dia macam hisap sikit lepastu dia tolak guna lidah