Bercakap dengan sempurna

Hi semua . Anak saya dh setahun lima bulan tp belom bercakap . Kalau cakap bahasa alien . Hihi . Tp dia pandai sebut mama . Abah . Mak . Acu . Tokngah . Tokcik . Ambil . Susu . Makan . Lizard . Duck . Kalau saya ajar cakap mmg dia akan cakap . Umur berapa ya baby akan cakap dgn sempurna .

1 Balas

Perkembangan setiap kanak kanak lain sis..anak saya pun lambat bcakap dulu sampai 3tahun.., bcakap pun belum lancar sangat..😅 Sampaikan pihak KK buat temu janji dengan doktor pakar setiap 6bulan..alhamdulillah, sekarang dah banyak sangat cakap.. 😊😊😊😊

3y ago

blh tahu umur berapa dia byk sgt berckp???sepanajang umur 3 tahun dia bebel2 bahasa dia ke??ke dia senyap terus??thanx sudi kongsi pengalaman..☺️