Due 2/5 ni hmmmmmm

Hi semua. Ada tips nak bagi cepat bersalin tak? takot kena serah diri 1/5 ni kalau tak beranak. doakan saya bersalin harini atau esok yaa. Sapa2 yang baca ni mohon doakan saya Nor Hazirah Zulkifli untuk mudah bersalin malam ni atau esok. Due 2/5 🥹

20 Balas

sama la kte😌 kena serah diri 1/5 ne.. Due Date 2/5 juga nanti.. macam2 petua saya buat..dari senaman hingga ke pemakanan UTK cepat bersalin..tapi tetap masih belum bersedia lg katanya si comel nk bergolek2 lg dalam perut😓 semoga awak n baby akan dilindungi n diberkati oleh Allah SWT juga dipermudahkan segala urusannya dan sihat2 sejahtera baik saja selamat melahirkan secara normal nanti ok..Amin🤲

2y ago

huhu🤭 Amin 🤲

saya pon sama..due 2.5 jgakk..kita sama² berdoa ya supayaa cepat melahirkan baby secara normal..baby n mommy selamat dn sihat² ja in syaa Allah 🥺🤲🙈qsau jgak niii..xdak tanda apaa lagi..anak first plak xdak pngalaman..lagi la rsau..semoga baby kluaq dalam masa terdekat ni🙈🥰x sabar nk jmpa baby..hope ibu² yg bakal melahirkan dapat bersalin dgn slamat..amiin²

InshaAllah sis, mudah mudahan sis akan bersalin malam ni atau esok, amin saya doakan moga dimudahkan segala urusan bersalin nanti, cuba bnykkan berjalan sis, pergi bazaar atau expo time mcm ni, lpastu pujuk baby supaya cepat keluar🥰 moga Allah makbulkan doa kita semua, saya pulak due lepas raya 29/5🤲🏻❤️

2y ago

sama lah kitaa 😊

Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti. Aminn insha'Allah. Last2 ni try bersama untuk natural induce, buat urutan perineum. insha'Allah membantu. Bila dh ada tanda, buat jalan itik/squat bagi cepatkan bukaan. Sy buat ni, Alhamdulillah menjadi. Semoga awak dipermudahkan bersalin. Amin..

2y ago

Ouh mcm tu ye, hihi sis bersalin 37 mggu uyooo 👏🏻👏🏻 saya harap mudah mcm sis la, inshaAllah amin. Terima kasih sis atas perkongsian tips nya dan doanya ye, moga Allah makbulkan doa sis untuk saya🌹🤲🏻

Saya due 30/4 pun belum bersalin lagi, selagi belum sampai masanya baby takkan keluar. Macam² senaman dah saya buat, hari² pujuk baby keluar cepat. Sekarang ni saya serahkan segalanya pada Allah. Semoga Allah permudahkan kita bersalin nanti, Aamiin

semoga dipermudahkan urusan bersalin... aamin³ yarobbalalaminn utk semua doa² kawan² TAP..banyakkan jalan,jalan itik,duduk yg tapak kaki bertemu tu.. Insya'Allah..jgn takut..serahkan pd Allah..mana tau baby pun takut mcm ibu dia..hehe..

sama...due 2/5 ni tp tanda xde pulak,bukaan pon 1 cm je masa refer labor room 18/4 ritu..nurse ckp kalau x bersalin lg,3/5 ni da start kne check up di kkia hari2 sampai hari ke 6 xbersalin lg kne admit ward..huhu..

Xpe jgn risau.. If kne serah diri pon doc akn pantau cara y terbaik.. Hopefully ms kat wad akn terjadi secara semulajadi.. In sha Allah.. Bnykkn senaman.. Jgn putus ase keh..

sya doa smoga dipermudhkn segala urusan awk & smga awk ada pembukaan serta mudah bersalin sya pon due 8/5/22 ni

2y ago

kita sama ... tapi bby takmo kua hihi

wahh sama lah kita due 1may . tp sy dah bersalin 2april aritu😂 semoga dipermudahkan utk awk tau