Due 2/5 ni hmmmmmm

Hi semua. Ada tips nak bagi cepat bersalin tak? takot kena serah diri 1/5 ni kalau tak beranak. doakan saya bersalin harini atau esok yaa. Sapa2 yang baca ni mohon doakan saya Nor Hazirah Zulkifli untuk mudah bersalin malam ni atau esok. Due 2/5 🥹

20 Balas

saya pon sama..due 2.5 jgakk..kita sama² berdoa ya supayaa cepat melahirkan baby secara normal..baby n mommy selamat dn sihat² ja in syaa Allah 🥺🤲🙈qsau jgak niii..xdak tanda apaa lagi..anak first plak xdak pngalaman..lagi la rsau..semoga baby kluaq dalam masa terdekat ni🙈🥰x sabar nk jmpa baby..hope ibu² yg bakal melahirkan dapat bersalin dgn slamat..amiin²