Due 2/5. Baby masih selesa dalam perut. Esok dah kena serah diri kat hos.

Biasanya kalau serah diri doc akan induce ke? Saya first mom. Dah mcm2 buat tapi xde lgi rasa nak bersalin tu. Doakan saya dipermudahkan urusan.

2 Balas

ye sbb dh overdue, tp dktr akn check dlu klu ada bukaan or tak. baru dktr decide guna induce apa. moga dipermudahkan urusan ibu dan bby ya.

2w ago

Oh mcm tu . Okay terima kasih sis