Serah diri 39minggu 6hari

assalamu’alaikum mami due date 5/2 tapi kalau tak bersalin juga sebelum due kena serah diri 4hb ni ermm doakan saya mami semoga selamat bersalin #firstbaby

5 Balas

saya pun dd 05/2 ni tapi tanggal 4/2 ni kena admit ward klw x bersalin lg . puas juga pujuk bby kluar awql tp mcm selesa c bby d dlm🤭 part induce tu paling tidak hilang dr pikiran . seram sejuk🥴 semoga kita semua ibu² bakal bersalin dipermudhkan proses bersalin dn semoga ibu&bby sihat² hendaknya😇

1y ago

ya sis . klw bby xkluar lg dr tarikh yg dc bg tu . mmg kena induce .

Wahhh.. Geng la kita.. Sy pun due 5/2..dan kalau tak bersalin lg jgk kena serah diri 4/2....bby masih enjoy.. Puas pujuk.. Puas senanam..tp dia santai2 rileks je dlm perut.. Ibu dia pulak hari2 rasa seram sbb tkut kena induce.. 😭😭😭

1y ago

aloo ingat anak ketiga hehe semoga dipermudahkan urusan kita 4/2 nanti inshaallah🥹

sy pun hari ini due 4/2 tp bby santai kat dlm dok dah bagi Mase 1minggu lgi klo tak kena serah diri kt hosptal,smoga urusan kita semua di permudah kan,, Aamiin

1y ago

tulah samalah sis saya sekerang kat hospital tunggu kena panggil masuk ubat 🥲 baby masih santai kat dalam inshaallah amin semoga dipermudahkan urusan kita hari ni

kita hmpir sma la sis sy serah diri 5/2 klu tak bersalin jga induce nti 6/2 hrp2 bby keluar sblm serah diri

1y ago

aminn...dah mcm2 senaman sy buat nak sngt bby cpt kluar tpi mcm takde jga tanda2 mybe dia mmg tnggu serah diri kot🤭

sy duedate 3.2...pn xbsalin lg..hrp2 bby kluar la sblm 3.2....tkut nk induce.

1y ago

ermm rupanya banyak lagi mami diluar sana belum bersalin 🥹 semoga dipermudahkan mami bersalin dan baby tu lah takut kena induce saya tak tahu apa tu induce sebab anak pertama kan