Rahim Jatuh!!

Hi semua, ada tak yg ada experience rahim jatuh? Saya baru lepas gugur 7/9,3 hari lepastu rasa sakit sgt. Bila check rahim dh jatuh sikit. Dah jumpa Dr, Dr sarankan buat senaman kegel je. Berurut pun dh, tapi xjd apa jugak... Risau sgt2 sebab pikir mcm mana nk pregnant balik nanti kalau rahim mcm ni lg... Ada tak sesapa tau klau buat senaman kegel tu berapa lama dia akn balik ke posisi asal? Dan ada cara lain tak.. Thank semua

1 Balas

Makan ubat2 dulu utk kuatkan rahim.bila rahim dah cantik baru pergi berurut utk naikkan dan sebagainya. Bila rahim kuat mudah nak mengandung balik

5y ago

Duphaston ye? Berapa lama ye dia OK balik?