Rahim Jatuh Semasa Mengandung

Hi, ada sesiapa tau macam mana cara menaikkan rahim jatuh semasa mengandung? 14 weeks pregnant

6 Balas

Minta nasihat yg arif @ yg lebih pakar ; Doctor pakar utk wanita di Hospital Kerajaan/Swasta. Itu lebih selamat. Kami disini tiada ilmu mendalam tentang itu 😊 semoga dipermudahkan urusan puan & selamat semuanya

Kalau sya ni tak tau rahim jatuh tak tpi sya pergi panggil tukang urut yang pandai urut alhamdulilah oke je perut tiap tiap urut dia pasti betulkan posisi baby and perut sya

4y ago

bukan ke doc tak saran kan time preggy mengurut ?

Setahu sy, semasa mgandung xblh bt urutan naikkn rahim... Klau urut untuk betulkn kedudukan bby tu mgkin blh kot

Cmne lak rahim boleh jatuh mase pregnant? Bukan ke baby tgh ade dalam rahim ke 😅😅😅.

Mcm mna sis tahu rahim jatuh? Doc scan ke?

Mcm mana tahu Rahim jatuh