Rahim jatuh

Hi. Nak tanya pasal rahim jatuh ? Ada tips tak untuk naikkan balik. Saya ada anak 1 ,c-zer . Masuk 2 tahun dah . Then, tibe2 rasa mcm tak selesa bahagian ari2. Dan kencing x lawas. Cek kat google ada ciri2 rahim jatuh tapi masi belum teruk lagi.. nak pegi berurut ke nak jumpa DR pakar ye? . Boleh share tips tak ibu2 yang pernah mengalami. . #firstmom #SeriusTanya #bantusharing #ingintahu #bantujawab

6 Balas

jumpa doktor dulu untuk check. lepas dah pasti masalahnya apa, sebab apa etc, baru boleh fikir timbang tara nak rawat mcm mana.

jumpa dktr. buatnya pergi urut pstu lain yg jadi..dah tmbh masalah. jumpa dktr confirm2 dpt jawapan terus

pegi cek klinik dulu kalau xde apa2 tapi tetap rasa xselesa try jumpa bidan kg plk

confirm ke rahim jatuh ? better chck dgn doctor dlu sblom mslh lain tmbul.

dah jumpe. rupanye bukan rahim jatuh. jangkitan kuman d pundi kencing

Jumpa dr