naikkan Berat Badan

Assalamualaikum.. Cm na ya nak naikkan berat badan anak supaya normal.anak saya da umur 3 tahun tapi berat still kat line kuning.boleg suggest susu atau vitamin yang sesuai tak

1 Balas

Hai sis.. Sye suggest kan anak sis ambil mealshake Shaklee. Campur dgn susu dia, InsyaAllah selera makin bertambah. Mealshake ni trigger anak2 yg kurg selera utk jadi berselera secara sihat. Boleh ws sye utk tahu lebih lanjut http://www.wasap.my/+60163585235 Sye aqilah muzain, Pengedar Sah Shaklee sediaa membantuu 😄