Anyone yang mengalami. 🥺

Hi semua. Ada tak kalau pregnant seorang yg tak terus war2 kan pada orang lain kecuali ahli keluarga yg terdekat dan kalau orang minta any suggestion terutama media sosial tak terus bg pendapat. Sbb sy perasan setiap kali bg pendapat mesti akan diuji balik kt sy. dan kalau pregnant war2 kan awal, bad happened 🥺 Edited : thanks you semua yg komen, 🤍

48 Balas

ikt awk je,klw selesa war2kn,tpi lebih baik xwar2kn sy msa preg fmly je tw ,yg lain tw pn klw bernsib baik nmpk sy kt mna2 nmpk puyut😁..bby da lahir pn lps 1 bln bru post wassap status..

Sy xbgtahu org sgt, cuma bgtahu fMily & kawan kerja yg rapat..tapi Bg sy, better rahsiakan smpi awk dah t2 atau smpi perut xblh nk sorok. Kdg2 ade je yg jenis suka doa buruk2 dekat org..

saya jenis x bgtau early pregnancy kpd outsider .. then bila nak masuk 3bulan, baru saya inform ke office .. then sesapa yg perasan kelaianan pada saya dan bertanya , baru saya jawab

"rahsiakan kandungan hebahkan kelahiran"... byk perkara blh dielakkan klu x kecoh2 nie... kite pun lebih tenang... melainkan klu org tegur dah nmpak baby bump ke ape blh la jawab...

saya pregnant tak bagitau sesape pon kecuali family sebab takut ada bad things happen ke kann. smpailah perut dah boyot 6 bulan, memasing terkejut saya pregnant

kita slalu pregnant snyp2 je....perut dah nmpk br org perasan....slalu kalau kecoh pon dkt fmly2 je...tu pon sbb mulut becok ank2🤣🤣🤣

pada pendapat sy awal2 xperlu dihebohkn sgt pn kecuali kpd keluarga dn rkn terdekat, sbb masih bru kn kita nk jaga nk adapt btol2 dlu

better awak rahsialan je .. just bgtau mak ayah je, sy buat mcm tuu .. takot hasad dengki manusia kita pulak yg kena tanggung ..

Saya pregnant just family terdekat ja tau. Lepas bersalin buat kenduri cukur jambul baru panggil kawan2 n sedara jauh datang

saya sampai sekarang dah 6 bulan pregnant pun takde bagitahu sesiapa lagi sis. family dengan kawan terdekat je tahu.