Anyone yang mengalami. 🥺

Hi semua. Ada tak kalau pregnant seorang yg tak terus war2 kan pada orang lain kecuali ahli keluarga yg terdekat dan kalau orang minta any suggestion terutama media sosial tak terus bg pendapat. Sbb sy perasan setiap kali bg pendapat mesti akan diuji balik kt sy. dan kalau pregnant war2 kan awal, bad happened 🥺 Edited : thanks you semua yg komen, 🤍

48 Balas

klu sy, sy just bgtau fmily.. sy ttc..kwn sy rmai yg ttc.. sy x smpai hati nak kongsi dgn dyeorg..

sy sampai dah besar perut baru org tahu .. sebolehnya sy sorokkan tentang kehamilan ni .. hihi

Dah kenapa nk kne bgtau org.. senyap2 je.. klu org dah perasan n tanya bru jawab ✌️

Tu la misteri.. ada jugak yg saya tengok share pregnant awal2 tp in the end tak menjadi

sy tak pernah bg tahu. tp kalau org tanya, sy cakap ada dan minta doakan baik²..

sy pom xwar2 kan .. ckup family je tahu ..

islam mggalakkn merahsiakn kndungn

better sorok je