Minta pendapat

Sy first time pregnant & skrg 13 weeks. Ada 3 ubat yg doktor bagi tu, dlm berapa hari ni sy takda makan. Kalau makan pn mesti termuntah balik. Terutama ubat warna coklat tu langsung tak boleh masuk. Atau mungkin sbb sebelum ni sy bukan jenis yg makan ubat. Ada yg mcm sy tak? Ada effect baby tak?

3 Balas

saya pon xblh mkn sis... bila mkn muntah balik tp saya cuba mkn jgk... tidak hb low lg susah... sbb saya pnh g kk ada seorang akak ni hb low kna dok kt kk dlm brpa jam smpai hb stabil

Minta doc tukar ubat lain, awk tak sesuai makan ubat tu la tu

tukar ubat lain