Saya mengandung 9 minggu normal ke keluar darah tapi bukan mcm sikit tak penuhh seluar,tak rasa sakt

9minggu keluar darah tapi tak rasa sakit sikit

4 Balas

sebab kndungan sy skrg 10w pun berdarah cmapur lendir smlm ..pagi ni xada sudaa cumaa mc ada drh lama keluar tu tpi sikit xmcm smlm

4w ago

insyaallah sis pun yer

jadi ya saya tk perlu risau la,msa pendarahan tuh saya rasa lapa mual

mcm mana kandungan sis skrg ok juga??

3w ago

perut sya skit jugak sikit bab Luka dalam Rahim kan