Jus / minuman apa yg ok

Hi semua, ada consume apa2 jus tak? Mcm jus delima ke. Sy nak try tp tak tahu mana yg ok. Nk masuk 2nd tri,baru ada selera nak try minuman yg bkhasiat 😅

4 Balas

buat jus sdri pon blh sis.. buat yg pure jus, xpeelu letak gula @ ais.. blh buat jus oren ke, mgga ke, utk elakkn rasa loya.. da blh mnum air kelapa.. second trimester pon, da blh mkn tembikai @ jus tembikai bg bykkan cecair amniotik utk bby.. tp nk mkn tembikai, berpada2 yer.. sbb tembikai sejuk

boleh cuba pati delima Gulsan. ramai ibu mengandung consume dan katanya HB maintain cantik. suggestion lain kat sini byk jus mamariam, yg ni sy tk cuba.

kalau ada gdm, hati-hati nak minum jus. kalau takde, jus pape pun okeh. Lagi okay jus blend sendiri, original. 🤤

boleh cuba lactation Jelly 🤗 boleh pn sy www.wasap.my/60129876070/lactationjelly