Jus Delima

Nak tanya, jus delima gulsan boleh tak amalkan dari awal kehamilan? Atau sesuai consume bila kandungan berapa week ye? Selain jus delima gulsan jus delima apa ye yg sesuai utk baby? Boleh share

2 Balas

Buah delima sangat disarankan, jus delima tu mungkin agak masam dan takut buat perut mommy tak selesa

4y ago

Jus mamariam pun okay..saya pum amalkan. Buah delima untuk cantikkan kulit baby.

Bab bg baby rasanya blh elakkan menda tue sis. Utk ur consumption better check with doc?

5y ago

Okay sis, tq. Saya ingt nak try jus delima masa awal kehamilan ni tp tak tahu pilihan apa yg ok dan sesuai.