hCG vs. LH

DPO 11 , CD 30 . semoga ada rezeki Allah berikan ramadhan ni ♥️ #ttc #pejuang_garisDua #firstbaby

hCG vs. LH
6 Balas

Tahniah sis ☺️ semoga dikurniakan zuriat dan semoga baik baik sis dan baby 🤲🏻 Aamiin

2y ago

Amin ya mujib♥️ Semoga doa yang baik pn utk sis dan suami😚😚😚

tahniah siss .. doakan sy jgk ye dikurniakan zuriat bln ni 😊

2y ago

Amin amin ya rabbuna♥️, semoga dikurniakan juga rezeki zuriat bulan ramdhan ni sis dan suami. Amin amin🌹 Jangan putus asa 😘😘

Semoga sis dikurniakan zuriat🥰

2y ago

Amin amin ya mujib 😘♥️ terima kasih doa nya sis. Semoga doa yang baik2 jua kembali utk sis & keluarga.

Aamiin..Ahlan bby Ramadhan..

2y ago

InsyaAllah. Semoga dipermudahkan ♥️ terima kasih doanya😘

Alhamdulillah baby 2022🥰

2y ago

InsyaAllah amin ya mujib♥️ doakn sy sis. 🌹🌹

semoga ade rezeki sis

2y ago

Amin amin ya mujib🥰🥰terima kasih doanya, semoga melimpah rezeki buat sis juga🌹