doakan saya ibu2 moga anak serta saya sihat dan selamat

Seminggu yg lepas saya baru buat echo jantung.. doktor dapati ada masalah jantung.. 5/3 nanti check up di hospital ampang di klinik pakar Combine Clinic Klinik kombinasi anatara Antenatal dan juga medical khusus untuk ibu yang mengalami masalah jantung dan lain-lain masalah serius. Kandungan saya 6bulan lebih..

doakan saya ibu2 moga anak serta saya sihat dan selamat
17 Balas

Semoga sis dan baby sihat2 hendaknya dan dipermudahkan urusan sis sekeluarga.. Aamiin

InsyaAllah semoga ibu dan kandungan sihat dan dipermudahkan segala urusan.

moga ibu & baby sihat² sahaja...& dipermudahkan segala urusan

Hi ain😇dh peegi check up?so, doktor cakap ape😊

4y ago

InshaaAllah..moga Allah permudah kn segala urusan ain kelak, aamin😉😉😊

Semoga di permudahkan segala urusan... Aminnn

Semoga baik2 aje Kandungan dan ibu❤

Semoga dipermudahkan segala urusan

Mg d pmudahkn segalanya..aamiin

Semoga dipermudah sis ya. Amin

Semoga dipermudahkan sis