Doakan Bby John

Bby john selamat dilahirkan dengan normal pada 21/2, pukul 644pm. Pada pagi 22/2, Doktor check keadaan bby dan dengar jantung bby, katanya ada bunyi, dan ia adalah normal sebab masih within 24 hours, mungkin saluran jantung belum tutup habis. 16/3 nanti akan ada another appointment untuk buat scanning. Mungkin ada ibu lain boleh kongsikan pengalaman yang lebih kurang sama. Bby john minta doa dari semua pasal ini, supaya takda apa2 masalah jantung. Bby john juga akan doakan semua ibu dan bby lain sentiasa sihat. Tq dan God bless ❤

Doakan Bby John
26 Balas

Mcm anak sy, nanti lama2 dia akan tutup sendiri kalau tak de pape.. don't worry about it..just kena monitor spya dia tak nangis terlalu lama.. kalau dia nangis, kena cepat2 pujuk..tu je la tips dia, masa NICU doktor ckp..

4y ago

😊👍sbb ada kwn saya pon cm ni, dia tutup sendiri bila makin besar..kalau tak tertutup, baru dorg decide nk operate ke aoe..cm kwn sy lg sorg, 3 year old anak dia, baru dapat detect jantung berlubang tp until nor dh 7 years old tak Operate, just bia cm tu n tak boleh aktif sgt.. depend on case..😊

Congratulations Brenda.. As for baby John, don't worry, he will be strong and healthy. May god bless both of you and all the best.

Anak sy 2017, pon menghadapi masalah yg sama. Don't worry.. Doctor akan bantu sebaik mgkin.. Now he's 3years old boy yg sgt aktif.

Congratulations sis for the newborn ..may god bless him..mg baik2 smuanya dan hrp bby alwyz sihat.

Semoga bb john sihat walafiat dan klga diberikan kesabaran dan kekuatan utk mghadapi ujian ni.

Smga baby john sihat dan cpt besar yaa...baby john kuat..god bless u baby john..amenn

Comelnye baby john..semoga sentiasa diberi kesihatan yg baik.

Tahniah sis.. Moga baby sihat Dan sentiasa dlm lindungn Allah.. ❤️

Semoga dipermudahkan segala urusan dan baby John cepat sembuh

congratulation....grow up healthy baby John..