Echo Jantung

Assalamualaikum ibu2 ada yang pernah buat echo jantung? Saya setengahari di hospital kerajaan menunggu nombor lamanya.. masuk scan baby pastu tggu nombor lagi jumpa pakar sebab sebelum ni saya mengalami nadi yang laju . Tu kne rujuk pakar.. pakar dh check dia tulis satu borang suruh saya buat echo 7/2 nnti..

1 Balas

saya dulu pun nadi laju jugak setiap kali check up. buat echo di hospital tapi doktor ckp takda masalah apa2 pun. hormon org hamil jer.