Rutin mengemas 😂

Seminggu sekali mengemas rumah terutama ruang tamu supaya tak terlalu penat dan stress (sebelum ni kerap jumpa kaunseling sbb stress). Dapur mmg wajib kena kemas hari². Cuma tu lah, bila dah berterabur tu, mcm setahun ye tak kemas rumah 🤣. Paling ketara bahagian rak dan box pakaian, smua kena selongkar. Dah lah lipat baju tu paling tak best 🤭. Mak² lain cane pulak?

1 Balas

Sama lah kita 🤣

8mo ago

sy hri2 mngemas..sblm tdur msti brsih...serabut klau tngok rmh brslerak...singki pnuh ok lgi..tpi klau ruang tamu berpsir tk sapu,naik darah pula rasa🥴🥴