Masalah Tdur

Semenjak dua menjak ni sy x bole nak tdur mlm. Biasa lps subuh bru dpt tidur. Mmg kalau pregnant mcm ni ke huhu. Kalau siang x dpt nak tdur sbb risau sakit kpla pula huhu

16 Balas

Sy bru je bngun..😁 tdo je kerja.. Bngun pagi jam10 dr jam 12mlm.. Dh bngun 10 am tu mndi.. Tertidur lg dlm jam 1 smpi jam 3 tghri.. Lps dh siap smua krja ptg tu.. Tdo lg lps magrib smpi la jam 10 ni bru bngun.. Sblum mgndung xmcm ni pun.. Dh mcm pemalas sgt.. Sy bru 10week

4y ago

Aah tu la kn hihi..😁 semoga dipermudahkan utk kita smua ye.. Sma2 jaga kesihatan.. Lgpun sy plk awl thun bru lps kgguran.. Masi trauma lg..

Xleh tido sbb xselesa. Mengiring salah, terlentang pun salah. 😂😂 last tido menyandar kat dinding bru lena. Dri 13 weeks lagi. Skrg dh 20 weeks.

4y ago

Da mula sakit2 badan kan sis. Sama la. Sy bru 17 minggu. Skrg baru rasa tak bole nak tidur langsung kalau malam

sama lah dgn sy. siang tak tidur pun tapi malam susah sgt nak lelap. pastu kalau tidur pun tidur mcm tak lena kejap2 terbangun.

Sis dh brapa minggu...sy asyik ngantuk jeee...tiap masa ngntuk...mlmnya tdo msti jam9lbh...mata dh xbole tahan...

4y ago

Sy bru 17 mgu sis. Sis pula? Ok la mcm tu senang nak tidur. Ni kdg smpi ke subuh tak boleh nak lelap. Bila siang pula asyik mengantuk rsa bdn letih sgt huhu.

Same la sis ... Bila mlm je keras je Mata... Da nk bgun shur lg.. mmg lps subuh la Bru tdo.. sis da bpe week?

4y ago

15/5 Ni due... Aminn.. tq ye.. xsbr da pom nk jumpe baby, baby je best sgt duk dlm Ni.. ☺️☺️☺️

Samaa.. pukul 10 dh mengantuk tp bila masuk bilik dah tak boleh tidur lak.. berpusing² nk bg tidur😁

4y ago

Hehe tu la psl. Sis da berapa minggu?

Sama. Sblm puasa jam 4 bru boleh lelap. Time puasa lepas subuh bru lelap. X tau mata x de pejam

sma dgn sy..dh msuk 38w..mlm mmg xleh nk tdr lgsug..pukul7 pg bru la mngtok, tdr spa k tghari

4y ago

Huhu kan sis.. Kdg2 rasa mcm diri ni pemalas pula tp nak buat macamana kan da malam tu mmg tak bole tdur. Siang pula asyik mengantuk jer hehe.

Sy mlm mmg sush nk tidur tpii klau dh masuk ptg² sikit tu dah mula mengantuk

4y ago

Rasa nya lha sbb sblum nii oukh jerk

Now tidur lah ber puas puas nanti ada baby langsang tak boleh tidur

4y ago

Hehe kwn sy pun nasihatkan mcm tu sis.