Nak Tanye.

Semasa Sye Pergi Scan. Doktor Kata Kemungkinan Bayi Sumbing. Sbb Xnmpk Bibir Belah Tgh Nye. Erm. Sedih Sgt. Pe Yg Patut Sye Buat? ?

16 Balas

Sabar sis.jangan fikir banyak lg..dptkan 2nd opinion kat klinik lain.then bykkan bsangka baik jika betul . Kuatkan semangat.. just think ujian orang lain lagi besar dari aku..sbb ia boleh dibaiki dari kecik n xnampak parut sgt sis.sy pun ada ank saudara n operate dari kecik tapi mmg xnampak parutnya. Kne belek betul2 baru la perasan.hug.

Sama dgn sy sis.. Scan detail kt swasta dpt detect bby sumbing dua2 bibir ats.. Sblh kiri truk sikit smpai kat lelangit... Sedihnya hati ni.. Nak tau jugak berapa kos utk rawat/operate y sumbing tu kalau2 ade y tahu

4y ago

sama la..sy pon baru je check td kat klinik..dpt tau cleft lip...hmmm nak tau juga berapa kos semua

Sabar awakkk.. Anggap ni ujian Allah.. Saya pon ada anak istimewa jgk.. InsyaAllah.. Teknologi dah maju skrg.. Doakan yg baik2 ye..

Ape2 kna scan detail mmg akn jelas smua nye.. doa yg baik2 ye sis.. moga ada keajaiban dri ALLAH SWT.. insyaa ALLAH.. Aamiin..

4y ago

Maaf tnya.. yg scan tu btul ke psl bby sis tu sumbing.?? Maaf ye sis.. sekdr nk thu je.. moga bby siht sntiasa

scan tu tak smuanya betul sis. ade yg scan 5D jantina girl tpi bila dah lahir boy pula.. fkir postve je

Alhamdulillah.. Da selamat lahir. Dan baby pon da msok 2 bln lbih.. 😁

4y ago

Terima kasih auntie sue.. 😁😍

Buat detail scan semua anggota bby pantau dgn jelas n tgok cukup sifat x

5y ago

Tq reply sis. Kalau mcm tu masih belum terlewat la sy nak buat detail scan ye?

Sis mengandung dh brpa weeks?..bole try p tny pdpat doktor lain pulak..

5y ago

Sorry lmbt blas. Bru 20 mggu mse tu. Risau sye.

Bttr nt details scan. Klu btl...redha jer. Dh lahir br cr jln

Buat details scan kt klinik swasta. Pk positive dlu ye puan