Skip minum susu

Semasa pregnant sy tak boleh minum susu. Kalau minum susu rasa muak nak muntah ataupun sakit perut. Tak apa ke skip x minum susu? Sy second trimester.

24 Balas

boleh je. both pregnancy sy tak minum susu setiap hari pon awak. sy tak boleh minum susu tepung yg bancuh tu. if minum mesti nak muntah. boleh minum pon susu kotak hl sahaja. itu pon minum jarang2.

8mo ago

sama dgn sy xleh minum yg susu tepung susu HL ok lg, tu pun blh kira dgn jari bpe kali je minum sbulan