Semasa pandemik, adakah anda mempertimbangkan untuk berpindah atau meninggalkan pekerjaan kerana sekolah ditutup dan tidak dapat mencari penjaga untuk anak anda?
Voice your Opinion
Ya
Tidak
Tidak Berkenaan

1277 respon

12 Balas

Tidak. Setakat ni saya bread and butter of the family. Tak boleh berhenti kerja sebab sumber pendapatan keluarga #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Tidak brkenaan #TAPactiveusers #TAPSupermoms

tidak berkenaan

love and caring

Anak kecik lagi

tak berkenaan

tidak

hmm