Tak faham

Semalam scan dekat klinik.. (28weeks) . maaf la nak tnya. Bhgian dalam scan ni. Bhgian apa.. 😂😂 sy xtau langsung.. Tempat scan kat klinik tu pn kurang jelas.. Dia kta baby boy. Tp entah.. Sya xnmpak ka. Atau sya yang xfaham. Sbb ank fest. Jd mmg xtau.. Exited gila nk tau bby apa.. Tp bla dokter scan. Sy tngkkan jee. Tp xfaham apa2.. Hahaha

Tak faham
16 Balas

Hehe sama sis..sy pun xfaham n xnmpk masa doc scan..ms sy g kk, doc tnjk tgn dia..ada la nmpk cm bentuk tgn..tp pastu tnjk alat sulit dia..ntah apa je yg dia nampak, sy pn xtau..hehhee..

slalunye kat kk doc akn bgtau yg die ukur tu...mcm kt tmpt sy doc akn bgtau ni kpla bby,ni tulang peha bby,ni jntung bby,ni air ktuban...mmg die akn bgtau sume yg die ukur...

memang kena tanya , jangan diam saje . sebab nak tahu perkembangan anak. lepas ni rajin kan bertanya ye sis , jangan risaulah bukannya awok tanya doktor marah

pegi swasta je sis . lagi boleh faham sebab doc terangkan details . klau kk nie kebanyakan doc kejar masa

klu g swasta akn print dkt bhagian alat sulit la...jd kita nmpk...klu kerajaan nk cpt, sbb rmai lg

luculah sis ni.... saya pun tak paham dengan gambar scan baby sis ini 🤣

tubkepala baby sbb saya pn dpt cmni n saya tnye doktor dia bgtahu tu krpala

Nk lebih detail g swasta je awk.. swasta lg bgus die akn bg thu dri A-Z..

Besaq jugak ni 28w 1.4kg, sy baru 1.2 sbb mknye xmkn nasik🤣

3y ago

✌️✌️

Percaya je bulat bulat apa doc cakap 😅😅