Macam na nak tau baby girl@boy

Salam semua ibu2 n bakal ibu,,nak tnya ada x petua nak tau jantina baby,,skng sya da 23week4day (scnd pregnant),,tp blum scan lagi..last month sy ada pegi kk buat scan tp doctor xckp pula jntina bby..sya pula xtnya..n skng sya pula tertnya2 boy or girl?nak buat scan kat klinik swasta,tp husband xbenarkn sbb nak tggu je lahir nanti😄,,??

1 Balas

Kalau sy, wlupun dh tahu jantina baby tp kebanyakan barang2 baby sy beli yg warna neutral. Baby boy girl boleh pakai. Kalau nak tepat mmg kena scan lah. Taknak gi swasta boleh tunggu je next appt dgn doc, kot2 baby bg kerjasama bg tunjuk jantina. 😊