Betul ke tidak

Semalam saya pergi klinik nak check sama ada saya pregnant atau pun tak sebab saya lewat 8 hari . Last period bermula saya 23/4 . Bila check upt di rumah naik double line walaupun kabur , tetapi bila test di klinik semalam doc kata negative . Adakah saya hamil atau tidak

1 Balas

sis bli clear blue..yg tu sng detect..sptt 8 ari dh npk line pekat dh tu sis.. dan 8w ke ats bru npk sume time scan..scan awl mmg x npk ape2 g..kdg2 mslh hrmon x stbil pon leh jd pnce lewt piot sis

3y ago

😊😊