Folic acid

Semalam saya lupa nak makan folic acid. Adakah perkara ini akan beri kesan kepada perkembangan baby? Bolehkah ibu mengandung boleh makan folic acid lebih yang disyorkan bagi mengganti balik hari kita lupa nak makan

1 Balas

Sama mcm saya terkadang lupa nak mkan folic acid tapi saya tak penah makan lebih untuk ganti . Janji jangan selalu tinggal dan saya amalkan makan vitamin dan susu juga . Alhamdulillah bila check baby sihat ja 😍