Hovid Folic Acid?

Hi Ibu, Saya nak tanya anda yang makan folic acid, pernah tak cuba brand ni? Adakah ia bagus seperti brand folic acid yang lain? Boleh kongsikan tak brand folic acid yang anda makan? Thank you :)

Hovid Folic Acid?
21 Balas

Saya makan ni juga nak masuk 4 kotak. Kotak ketiga dah nak habis tau tau dalam perut ada baby 🤭 tapi jgn set dlm kepala makan sbb nak baby. Folic acid bagus utk tumbesaran baby. Kita makan awal tak rugi pun. Pernah tanye farmasi brand ni atau appeton yg elok. Dia recommend hovid. Appeton kandungan dia kurang sikit. Pricy sikit sbb brand. So sy mmg makan ni je dari dulu

sy sebulan sblm preg try iron folic amway. lpas tu tup tup lekat sampai skrg masih amal kan iron folic amway. Doc kk & swasta pun kata ok. Terus kan sbb dia ada iron + folic. baru² kawin try jugak appton & hovid tpi hmmm naik bdn 😅 so stop sbb bdn naik. bln 6 try iron folic bln 7 alhamdulillah rezeki

saya makan brand upha folic.. daripada anak first sampai kedua..serasi..apa2 brand folic acid sama saja fungsi tapi ada yg tak serasi dgn bdn.ada yg bg naik bdn.so amik je la mana2 kalau tak ok brand hovid ni awk cuba yg lain plak

Saya makan folic acid brand ni checkup di private klinik utk Anak pertama. Alhamdulillah sampai 9 bulan okay. Utk second pregnancy ni saya checkup di KK saya makan brand new Obimin, Pun okay. Dua2 sesuai dgn saya

saya mmg amalkan makan folic acid brand hovid dari sebelum pregnant .. alhamdulillah okay je .. lepas tu pregnant dan terus makan sampai kk bagi vitamin lain 😊

Sejak TTC saya consumed asid folic Hovid hingga hamil dan doktor minta stop sbb doktor prescribed zincofer. ok je bg saya, harga pun affordable.

saya makan yang ni juga. start makan sebulan sebelum kahwin. alhamdulillah, sekarang dh 2 bulan kahwin dh double line. 4 weeks 🥰

Sy makan yg nie.. 3 tahun ttc, Campur2 brand. Pastu p buat buku pink nurse kata xyah beli dah.. Amik free jer kk bg 😂

sy ttc lebih 3 tahun,makan brand ni je.skang alhamdulillah ada rezeki,pn still cont sblm dot ubat dri kk

sya mkn folic asid ni 6 bulan lekat selepas keguguran ank ke 2 lekat balik..now 12w5d..folic asid ni nafsu mkn kuat...