Ada tips tak?

Semalam saya baru start buat kiraan kick baby.. So semalam tak cukup sepuluh sebab ada orang kata kick yang paling kuat. Saya baru 29 minggu, jadi agak confused kick dia yang macam mana.. Tapi kalau ikut kan semalam rasa je dia kick. Last malam tadi dia kick pukul 0951pm.. Mungkin kick dia tak berapa kuat lagi kot. And macam mana nak kejut kan dia ea? Saya dah makan ice cream tadi, minum air sejuk macam takada respon. Pagi tadi dia ada kick around 9am dan 0930am...so mummy mummy ada tips lain tak, Nak kejut kan baby dalam perut nie? Kakak saya kata setiap satu jam kene kejut kan dia. So macam mana ea? #firstmom #firstbaby #ingintahu #seriusnanya

8 Balas

setiap kali nk solat kejut baby. insya allah klau kita terlupa kejut dia akn terjaga sendiri sbb dh biasa 5 waktu kita kejut