Scan baby bru 7w6d tapi ikutkan tarikh period 9w3d

Hi sy nk share, tadi saya scan doc nmpk baby and jantung tpi size baby 7w6d, 2 minggu kebelakang. Patutla mse scan 7w nnpk kantung shj rupanya baru 5 minggu 🤣. Nasibla kalau period tak teratur ni. Ade yg senasib mcm sy ke? Edd berubah lepas buka buku pink?#firstmom #ingintahu #bantusharing

4 Balas

Samalah kita! Saya pun baru scan tadi. Ikut apps dah 9w6d, scan baby length baru 7w5d 😆 saya period cycle panjang average dalam 35hari macam tu, tak tentu cycle dalam 30-40hari selalunya. Nanti lepas buka buku pink baru boleh tahu due date sebenar sambil monitor baby growth 🤗 nak kira cuti dapat tak sampai hujung tahun hihi

saya pn scan 7 minggu belom npk janin , bru ada kantung kecik . period xteratur jgk . next week 9 mggu bru nk scan balik . doakan saya mg baik2 saja ..

Doc ada explain tak klu beza 1-2minggu tu normal sebab kdg2 persenyawaan tu lambat.

Normal ni.. Jarang sgt y mmg ikut tarikh lmp