Harapberkongsi

Semalam pergi klinik scan 7week. Lepas tu doktor kata masih kecil macam 6weeks . Tak sama dengan 26/4 tarikh last period . Lepas scan memang rasa sakit ke dekat bawah tuu ?? Sebab doktor tekan sikit bagi nampak kantung . Hmm

Harapberkongsi
16 Balas

Lmp dgn umur kandungan saya jauh beza sis, saya regular period, doc ckp normal, yg penting baby membesar.

alaaa x sabar nak pergi scan nnt🥰🥰jumpa our first baby next week😇😇

try scan lagi 2 minggu. selalu sakit die kejap je masa doc tekan tu je.

haah mmg sakit sikit bile die tekan sbb nk nampk kantung

saya pn mcm tu...date last period xsama dgn scan...

normal.