Kantung kecil

Salam nak tanya ada tak yang pernah jadi macam saya. Last period saya 11/4, sepatutnya kantung dah 7minggu, tapi scan kantung baru dalam 4minggu kecik sngt lagi tak selari dengan pengiraan tarikh last period tu. Perut asyik rasa sakit macam senggugut, doktor bagitau tu normal tapi disebabkan kantung tk selari dengan tarikh ada kemungkinan gugur doktor bagitahu. Adakah saya betul akan gugur atau macam mana? Ada yg pernah jadi situasi macam saya tak? Boleh share kan, tiba2 gembira tukar sedih..

1 Balas

period cycle normal x? 28-32 hari.

1y ago

saya takda spotting darah apa2 lagi la buat masa sekarang. doktor ada bgitahu juga kalau kandungn tak jadi nanti dia gugur sendiri. doktor suruh teruskn makan folic acid lepastu dia bagi ubat tambah darah..kalau tkdk apa2 darah turun nanti lepas 3minggu dari scan ni dia minta datang lagi utk scan..doakan saya ya..