Hb low / susu rezki

Semalam p checkup nurse cakap hb low . Kalu x naik jugak 28w kene cucukk.. Ade tak yg kat sini amalkan susu rezki ? Oke tak ya?? Selain hb low saya juga ade gdm on diet

1 Balas

hi mommy. sy pun pernah ada masalah anemia masa pregnant tp sy tk pernah consume susu rezki. sy minum pati delma gulsan tp bacaan tetap naik. bnyk mkn jambu pun sama jugak bacaan nya. last² ambik inj inferon & cosmofer. kalau mommy nk consume susu rezki tu better consult nurse sbb salah satu masalahnya mommy gdm on diet. takut gula naik mendadak incase kalau gula dalam susu tu tinggi.