Sakit ulu hati, kandungan dah 28week

Semalam masa tidur bahagian ulu hati sakit sgt smpai tak boleh nak tukar posisi tidur, Perut pula mengeras buat lagi kurang selesa. Terpaksa bangun duduk kejap baru tukar posisi tidur. Dah masuk trimester 3 ni takut pula.

4 Balas

Sy plk taklarat nak kencing 😅 Kekdg sampai pakai pad la tidur malam takut terkencing nty basah seluar. Sbb pernah bangun tido nakgi kencing sampai terkencing la bsh seluar. Adei. Sabo jela. Ada tak mcm saya?

Kalau pedih ulu hati, kerap tidur mengiring sebelah kiri supaya peredaran darah lebih lancar dan angin senang keluar. Saya pun ada masalah yg sama.

sy pn asyik tak selesa pedih ulu hati 😵‍💫nk tdo pn sllu fak selesa... kandungan 28weeks plus

normal sis. baby makin membesar dlm kandungan. nanti nak dekat2 bersalin tambah dtg mcm² penyakit