Tercekik ubat iberet. hahahahaha

semalam makan ubat macam biasa telan ubat dengan air kosong terus tidur. bangun pagi sakit dada dengan belakang. terus rasa nak muntah. tapi bila nak muntah ada bau iberet. mintak suami urut belakang dia yg kentut kita ni tercekik ubat semalam tak turun2 🤣🤣🤣 aduhaiii

3 Balas

Sy mkn iberet Hari ni last 🤭 Esok start maltofer Sbb HB low iberet sebenarnya paling power klu tgk kandungan zat besi dia bnyk.. Mcm maltofer sy kena mkn sehari 3 biji Hope naik lah HB sy lepas mkn maltofer Klu xpening nk tukar2 ubat 😵‍💫

hahaha...ubat tu mmg kena tahan la wakk..sy xbole...lepas makan trus berangin....trus tukar ke obimin 🤣

10mo ago

obimin dia takmau bagi. sebab hb low sis. Dr kata iberet paling power dah. power power dah tak naik stress juge 🤣

Saya macam ni laa last2 g farmasi beli maltofer. Kemam je macam gula2 selesai masalah dunia hahahhaha

10mo ago

sy beli maltofer xleh kemam kena telan. rasa mcm mual tp ok sikit dpd zincofer