Tercekik ubat iberet. hahahahaha

semalam makan ubat macam biasa telan ubat dengan air kosong terus tidur. bangun pagi sakit dada dengan belakang. terus rasa nak muntah. tapi bila nak muntah ada bau iberet. mintak suami urut belakang dia yg kentut kita ni tercekik ubat semalam tak turun2 ??? aduhaiii

3 Balas

hahaha...ubat tu mmg kena tahan la wakk..sy xbole...lepas makan trus berangin....trus tukar ke obimin ?

11mo ago

obimin dia takmau bagi. sebab hb low sis. Dr kata iberet paling power dah. power power dah tak naik stress juge ?