scan gender

semalam excited pergi scan gender baby sbb ramai ckp 16w dh nmpak tp kita punya belum 🥹 agak2 kalau tk nmpak ni girl ke ea 😂

2 Balas

awal sgt pergi check. klu nk cantik 24w keatas. buat sekali detail scan.

7mo ago

ikut bby juga. klu posisi dia ok masa scan, blh nmpk tp klu kaki dia berlipat xnmpk juga. for me gender tak brp penting, yg penting detail scan, blh tgk keadaan organ dlmn bby.

Eh siapa yang cakap tu? Scan gender elok 20 weeks to 28 weeks.