Scan baby

Hi mommys Selamat hari raya ? Saya 20weeks Agak2 kalau scan dh boleh nmpak gender bby ke?

22 Balas

Hr tu scan masa 20 weeks kat swasta..tp doktor x pasti jantina ape..hu..hu..skrg dah 25 weeks..nak tgu scan kat kk..katanya 28 weeks baru buat..mybe esk nak scan kat swasta dulu..takut tgu kat kk x nampak sbb baby makim besar

Insyaallah boleh nampak...makan aiskrim sis...supaya rangsang baby bergerak...saya makan aiskrim otw nak buat scan details tu, terkangkang baby...nampak gender dengan jelas...

InsyaAllah senang nampak. Saya scan hari tu 20 weeks kt kk nampak overall baby. Jangan tunggu lagi. Sbb saya nak scan 25 weeks dah tak nampak overall baby dah.

Sy sebelum pegi scan, sy minumkan air yang ada ice . Bila dr scan je , dr cakap penat nak kejar dia. Sebab aktif sgt😅 Alhamdulillah awal2 nampak pishtol.

Alhamdulillah sy masa 18 weeks, bby bagi kerjasama.. Scan tu dah nampak da gender apa... Skrg tggu hari je ni nak meletup ni haa.

Sy16weeks xnmpk lg. .tunggu 19weeks...🤪 Nk tgk bby skli sihat ke x kat dlm tu...

Saya pun20 week baru tadi scan alhamdulillah diaa bagi kerjaa sama... ☺️☺️

Dah boleh nampak dah. Macam saya last weeks scan 20weeks dah nampak gender.

InShaAllah klu baby bg kerjasama da bole nmpk.. saya dulu 21weeks baby da tunjuk

Insyaa allah dh bole nmpk.. sy kndugn 16 mnggu dh nmpk.. ☺️