38 weeks

Semalam dah turun darah sikit, doktor kat KK suruh ke hospital terus, bila cek belum ada bukaan dan contraction. Selalu berapa lama ye nk sampai waktu bersalin bila start turun darah sikit2 macam ni.

2 Balas

Sy turun darah, dalam harini atau esk bersalin.. Cuba kerapkan jalan. Zikir Ya Latif Ya Fattah.. Kalau dh rs sakit perut mcm senggut sikit+sakit pinggang tu contraction la tu.