hb low

Semalam buat buku pink dan ambik darah . Result darah misi ckp low sgt hb xsmpai 10. Ad tak yang mcm saya xsmpai hb 10?

2 Balas

Ye pernah anak sulung 6.11 hb je kena masuk wad tambah darah 2 bag.... 5 hari duduk hospital ngeri juga hampir2 juga lah... Alhamdulillah nasib cpt.. Puan selalu mkn sayur bayam, daging, ikan bilis n vitamin utk tambah darah.

sy mse awl pregg hb 9.8 je..lepas mkn kerang..jambu..pastu makn iberet hb oke je..