Bleeding

Semalam bleeding. Tapi dah stop. Scan tp kantung masih kosong. ? Pregnant 6 weeks

2 Balas

Doa yg baik² ye sis...jgn buat kja yg berat..bnyk kn berehat...insha allah xad pape...sy pernah bleeding dri 4w hgga 10week p hospital kna scan..trus doktor bg ubat kuatkn rahim...sy msa scan dh nmpk tp kecik lg tp scan dri bawah..klau ats kosong mmg xnmpk,kantung pon xnmpk msa tu bru 6mggu...lg 2mggu p hospital jmpa pakar...sekali scan kt perut nmpk dh bby ngn heartbeat berdenyut²

11mo ago

Maaf sis sy nk tnya awk bleeding hrtu berapa lama ya sy tgh alami skrng baru 5 hri sblm nie jdi sporting sikit ii pink sikit jea mcm tu harini ni ke 6 sy bleeding...21hb 5 sy dh cek dkt klinik kandungan sy usia 6week..sy nk tnya berapa lama ea bleeding stop...

Nanti tggu lagi 2-3w scan lagi ye. Jangan skip folic acid dan susu.