Bleeding plus panic

Semalam bleeding.. sekali fresh blood and just brownish spotting.. so hari ni decide nak pegi scan, and dptkan apa apa vitamin.. Alhamdulillah, bila doktor scan jantung baby laju berdegup... esok inshaa Allah genap 8 minggu ❤️❤️

Bleeding plus panic
15 Balas

Alhamdulillah...take care. Jgn lasak2,bykkn bedrest. Bila dh masuk trimester kedua,dh kuat sikit baru slow2 grk sikit2 buat kerja2 ringan. Sy pernah bleeding masa previous pregnancy. Tak tahu mengandung twin,lps bleeding scan,tgk 1 kantung ada baby ada heartbeat. 1 kantung lg dh kosong. Sedih juga time tu,tp redha je la dgn ketentuan Allah.

Bila dengar bleeding ni.. Srs tkt.. Sbb saya sendiri pernah bleeding.. Smpi fikir keguguran ke😔.. Jaga diri sis.. Moga terus kuat 💞

saya juga bleeding 2mgu lpas. 10wk. risau yg teramat sgt. tp alhamdulillah scan dr bwah smua ok. kne bnyak rehat. doc bg saya bedrest. tke cre.

Bedrest, jgn buat kerja langsung, jgn bersama suami. Doc xde bekalkan ubat kuat rahim ke? Kalo ade, makan jgn skip.

alhamdulilah syukur ya allah,mudahan sis dan beby sihat kuat sampai bersalin dan di mudahkan urusan aamiin ya allah.

Same lh ngn sy sblm ni bleeding ngn panic...tp alhamdulillah skrg dh 16 mnggu

Alhamdulillah.. jaga diri n kandungan baik² 🥰

Semoga ibu dan Kandungan baik2 aje Aamiin..

Alhamdulillah..jga diri..jgn bt keja berat2

alhamdulillah. tahniah sis..