Sedih

Semalam baru dpt berita yg suami diberhentikan kerja oleh company tanpa sebab..Ya allah sungguh xdisangka suami hilang keje mcm tu je..skrg ikut sedih tengok suami sedang kecewa tanbahan bnyk komitmen n tanggungjwb sebagai ketua keluarga..hasrat nak menyimpan untuk baby yang akan lahir awal mac depan dh musnah..skrg sy pla tgh study lg bnyk nak guna duit..sy nak extend study sbb nak tolong suami smentara tunggu panggilan kerja yg baru..Satu2 dugaan yang menimpa..semoga Allah kuatkan diri sy dan suami dan diberikan rezeki yang luas lepasni aminnn..

46 Balas

Start baca alwaqiah atlease 1 kali sehari utk cepat recover masalah kewangan. Insya Allah, berkat waqiah ada jalan tu

4y ago

sama lah kita, tgh2 nk guna ni la kena berentikn

InsyaAllah ada rezeki yg lebih baik utk sis dan keluarga.. Sy masa pregnant anak 1st pon tgh belajar.. Suami pulak br nk bina career baru sbb berhenti kerja yg dh stabil semata xnak berjauhan lepas kahwin.. Mmg berjimat2 sgt.. Xboleh makan mewah.. Xde nk shopping baju semua.. Kereta pun 1 je pakai.. Suami ulang alik g keje naik moto.. Kereta 1 lagi xmampu nk hidup rodtax pun.. Nk blk kampung pun berfikir2.. Tp Alhamdulillah lepas baby lahir makin murah rezeki kami..

Aaminn. Semoga segalanya lancar utk awak insyaallah..mgkin allah telah aturkan yg lebih baik

Yakin pada rezeki Allah. Yang penting jangan putus asa. Suami boleh kerja part time jadi operator kilang or retail dulu at least income tak putus.

Moga dipermudhkn urusn sis n keluarga..

Sis banyakkan bersabar .Allah ade perancangan lebih baik ..setiap yg berlaku mesti ade hikmah dia ..banyakkan berdoa sis